TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Uutinen

   På svenska   In English
 Taruksella käytettävät kanootit nyt ennakkomyynnissä

19.12.2003

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry myy Taruksella käytössä olevat avokanootit varusteineen lippukunnille ja yksittäisille partiolaisille. Taruksella käytettävät kanootit soveltuvat hyvin lippukuntakäyttöön.

Tarus -kanoottipakettiin kuuluu kanootin lisäksi kolme melaa ja kolme ”yhdenkoon” läppä-mallista melontaliiviä. Lisäksi kanooteissa voi olla valmiina keulaköysi kiinnikkeineen. Kanootin malli on Mad River canoen Explorer 16 TT (Teton). Kanootin pituus on 16” eli 498 cm. Kanoottien ja liivien väri sekä melan pituudet vaihtelevat, eikä niitä voi erikseen varata. Kanooteissa voi myös olla Tarus-leirin ohjelman vaatimia merkintöjä, numeroita yms.

Tarus kanoottipaketin hinta on 640 euroa. Tarus-leiri ei ole arvonlisäverovelvollinen, joten hinnassa ei ole arvonlisäveroa.

Kanoottipaketteja on rajattu määrä, 100 kpl. Myyjä pitää itsellään oikeuden vähentää myytävien kanoottipakettien määrää.

Kanoottipaketit myydään seuraavien sääntöjen mukaisesti:

Kanootit myydään vain netin kautta.

Kaikki myytäviin kanootteihin liittyvä yhteydenpito tapahtuu vain sähköpostin välityksellä.

Ensisijaisia ostajia ovat lippukunnat ja yksittäiset partiolaiset.

  • Lippukunnan on ilmoitettava lippukunnan nimi, piiri, ostettavien kanoottien lukumäärä ja täydellinen laskutusosoite sekä yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinyhteys.
  • Partiolaisen on ilmoitettava nimi, täydellinen laskutusosoite, jäsennumero, ostettavien kanoottien lukumäärä ja mahdollinen sähköpostiosoite. Jäsennumerolla varmistetaan, että partiolaisten vuoden 2004 jäsenmaksu on maksettu.

Sähköposti ottaa vastaan sitovia ostotarjouksia kanoottipaketista. Paketteja myydään 29.2.2004 asti seuraavasti ryhmittäin varausjärjestyksessä (sähköpostin pvm ja aika leiman mukaisesti) varasijoineen:

1. ryhmä: Lippukunnat saavat varata ja ostaa ensisijaisesti kaksi kanoottia sekä yksittäiset partiolaiset saavat varata ja ostaa ensisijaisesti yhden kanootin.

2. ryhmä: Lippukunnat saavat varata ja ostaa haluamansa määrän kanootteja.

3. ryhmä: Partiolaiset saavat varata ja ostaa toisen kanootin itselleen.

1.3.2004 jälkeen myynti jatkuu seuraavasti, mikäli Tarus -kanoottipaketteja on jäljellä:

4. ryhmä: Myynnin alkamisen jälkeisessä varausjärjestyksessä kanootteja myydään kaikille halukkaille niin kauan, kunnes kaikki kanoottipaketit ovat myyty.

5. ryhmä: Varausjärjestyksessä kaikki loput ja uudet myöhemmät ostositoumukset.

Esim. lippukunta, joka haluaa ostaa kolme kanoottia, saa varata ja ostaa heti kaksi kanoottia ryhmän yksi mukaan ja myöhemmin yhden kanootin ryhmän kaksi mukaan, jos kanootteja jää ryhmälle kaksi.

Mikäli varattujen kanoottipakettien määrä varasijoineen on selvästi ylittänyt myytävien kanoottien määrän, voi myyjä poistaa myynti-ilmoituksen aikaisemminkin netistä ja lopettaa kanoottien myynnin. Loisto-leirillä vastaavalla tavalla myydyt kanoottipaketit myytiin nopeasti loppuun. Kysyntä oli monikertaista tarjontaan nähden. Toimi siis nopeasti, mikäli haluat hyvän Tarus-kanoottipaketin.

Kanoottipaketin varausmaksu on 100 euroa. Ryhmälle yksi varausmaksut lähetetään suhteellisen nopeasti kahden viikon maksuajalla. Varausmaksu on samalla tilausvahvistus. Muille ryhmille 100 euron varausmaksu lähetetään 1.3.2004 jälkeen. Mikäli varausmaksua ei makseta eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu välittömästi.

Loppuerä (540 euroa) kanoottipaketista maksetaan lähetettävän laskun mukaisesti 31.5.2004 mennessä. Mikäli loppumaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, kauppa peruuntuu ja osto-oikeus siirtyy seuraavalle varasijalla olevalle varausehtojen mukaisesti. Maksettua varausmaksua (100 euroa) ei palauteta, eikä maksua hyvitetä toiselle henkilölle tai lippukunnalle, mikäli kauppa peruuntuu. 1.5.2004 jälkeen laskutettavista kanoottipaketeista lähetetään kerralla koko 640 euron lasku.

Kanootit luovutetaan Tarus-leirin päätyttyä 5.8.2003 Padasjoella melontaohjelmapisteellä tai sen läheisyydessä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Luovutushetkellä tarkistetaan Tarus -kanoottipaketin kunto ja samalla vastaanottajan edustaja hyväksyy kanoottipaketin kokonaan vastaanotetuksi. Pahasti vaurioituneista kanooteista tai varusteista johtuvasta hinnan alennuksesta tai hyvityksestä sovitaan tarvittaessa luovutuksen yhteydessä erikseen.

Muut mahdolliset melontapisteestä jäävät kanootit ja melontavarusteet myydään Tarus-leirin jälkeen. Mahdollisista myytävistä varusteista ja kanooteista hintoineen on lista melontapisteen ilmoitustaululla.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta