TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Uutinen

   På svenska   In English
 “Yhteydenottoja tulee päivittäin”

21.6.2004

Suuren yleisön ja median kiinnostus Tarusta kohtaan kasvaa päivä päivältä. Leirin alkuun on hieman yli kuukausi.


Tarus herättää mielenkiintoa. Pelkästään joulu-huhtikuussa julkaistiin yli 60 Taruksesta kertovaa juttua. Kesää kohden tahti näyttää kiristyneen – jopa niin paljon että täydellinen mediaseuranta osoittautui lähes mahdottomaksi tehtäväksi.Kuvateksti: Lehdistöpalveluryhmän talvisissa kokoontumisissa on suunniteltu mm. Taruksen medianäkyvyyttä. (Kuva: Taruksen Tiedotus / Sakari Kouti)

- Tänäkin aamuna heräsin siihen, että eräs ammattilehden toimittaja soitti ja halusi ehdottomasti lehteensä juttua juuri Taruksesta, kertoo toimittajia ja mediaa palvelevan Lehdistöpalveluryhmän mestari Sari Summanen.

Lehdistöpalveluryhmän lisäksi leirin ulkoista tiedotusta hoitavat radio- ja televisioyhteistyötä tekevä RTV-ryhmä, nettitoimitus ja kutsuvieraita hoitava VIP-ryhmä.

Tarus kuuluu radiossa, mutta näkyykö myös TV:ssä?

Erityisesti Helsingin Sanomissa kevään aikana ilmestyneen Taruksesta kertoneen juttusarjan suosio yllätti ulkoisen tiedotuksen tekijät.

- Lehdistöpalvelu on yhteydessä tiedotusvälineisiin lähes päivittäin. Taruksen tekeminen on myös meille tekijöille hieno tilaisuus kehittyä tiedottajina ja viestijöinä, jatkaa kymmenen partiotiedottajan toimintaa leirillä johtava Summanen.

Lehdistön lisäksi Tarus on saanut julkisuutta myös radion puolella, esimerkiksi Lahden Radion klippejä löytyy netistä yhteensä noin puolen tunnin verran.

Taruksen RTV-ryhmän mestari Juha Aarikka, tuleeko Tarus näkymään myös television puolella?

- Aivan varmasti tulee. Odottakaahan vain, lupailee Aarikka salamyhkäisesti.

TIEDOTUS/TH


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta