TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Uutinen

   På svenska   In English
 Tietoa Home Hospitality -sijoituksista

17.5.2004

Perhevierailun isäntäperheiden jako on suoritettu. Isäntäperheitä oli ilmoittautunut enemmän kuin vieraita, joten valitettavasti kaikille halukkaille perheille ei voida tarjota ulkomaalaista vierasta.

Tarukselle tulevista ulkomaalaisista partiolaisista 233 osallistuu myös Home Hospitalityyn suomalaisissa partioperheissä ennen tai jälkeen leirin. Koska perhevierailun isäntiä oli ilmoittautunut selvästi vieraita enemmän, emme valitettavasti pysty tarjoamaan ulkomaalaista vierasta kaikille halukkaille HH-isännille. Lämmin kiitos joka tapauksessa kaikille HH-isänniksi ilmoittautuneille.

Isäntäperheiden jako on nyt suoritettu ja vieraat on sijoitettu eri puolille Suomea sekä vieraiden että isäntien toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioiden. Kaikille valituille HH-isännille postitetaan vieraan yhteystiedot ja Home Hospitality -opas toukokuun lopussa. Jos postiluukkusi ei kolahda tuolloin, sinulle ei valitettavasti ole tulossa ulkomaalaista vierasta. Koska kaikki muutokset ovat mahdollisia leirin alkuun saakka, joitakin yksittäisiä HH-sijoituksia saatetaan kuitenkin tehdä myös myöhemmin.

Lisätietoja saa Katariina Koskiselta.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta