TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Uutinen

   På svenska   In English
 



Nyt kaikki leirilaulua harjoittelemaan!

23.4.2004

Taruksen leirilaulun sävellyskilpailun on voittanut Kaj Kanervavuoren ja Risto Pahlaman "Tää on - Tarus". Tarus-netissä voit nyt kuunnella leirilaulua ja alkaa jo harjoitella sitä leiriä varten.

Suomen Partiolaisten leirilaulun sävellyskilpailun on voittanut Kaj Kanervavuoren ja Risto Pahlaman "Tää on - Tarus". Raati teki valintansa tietämättä laulun tekijöiden henkilöllisyyttä ja hämmästys oli suuri kun kappaleen toiseksi tekijäksi paljastui leirin apulaisjohtaja! Raati perusteli päätöstään mm. seuraavasti: "Kappaleessa on helpohko tarttuva melodia ja selkeät yksinkertaiset soinnut. Kertosäe on tarttuvuudellaan ylitse muiden ja nokkelalla iskulla isokin massa on helposti otettavissa mukaan. Fiilistelybiisi, jolla on hittiaineksia. Laulu voi jäädä elämään pidempäänkin!"

Leirinjohtaja Marjukka Rehumäki ja apulaisjohtaja Kaj Kanervavuori virittäytyvät leiritunnelmaan ja pyytävät sinuakin mukaan!

Tarus-netissä voit nyt kuunnella leirilaulua ja alkaa jo harjoitella sitä leiriä varten. Leirilaulu-sivulta löytyvät niin nuotit kuin sanatkin. Sanat on myös käännetty ruotsiksi ja englanniksi, eli kannattaa opetella kaikki versiot! Voit myös kuunnella leirilaulun englanniksi. Valitettavasti laajoista etsinnöistä huolimatta ruotsinkielistä laulajaa ei löydetty ajoissa, joten ruotsinkielisen version voit kuulla hieman myöhemmin.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta