TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Uutinen

   På svenska   In English
 Taruksen tekijät Padasjoella

4.2.2003

Taruksen leiritoimikuntaan kuuluvat osa-alueiden johtajat päällikköineen sekä vastavalitut alaleirinjohtajat tutustuivat toisiinsa ja Taruksen leirialueeseen tammikuun viimeisenä viikonloppuna.

Taruksen leiritoimikuntaan kuuluvat osa-alueiden johtajat päällikköineen sekä vastavalitut alaleirinjohtajat tutustuivat toisiinsa ja Taruksen leirialueeseen viime viikonloppuna 31.1.-1.2. Taruksen tekijöitä oli paikalla reilut 30. Padasjoen kunnanjohtaja kävi myös tervehtimässä joukkoa ja toivottamassa jo nyt tervetulleeksi Padasjoelle.

Viikonloppu sisälsi tiukkaa asiaa mm. projektinhallinnasta ja Taruksen leirialueen kaavan suunnittelusta unohtamatta aina niin tärkeää yhteistyöverkostojen solmimista. Upea Tarus-kakku kruunasi viikonlopun ja Taruksen tekijöiden lupaukset tehdä parhaansa Taruksen onnistumiseksi.

Leirin apulaisjohtaja Kaitsu Kanervavuori ja alaleirinjohtaja Raku Hautamäki tarkistamassa leirialuetta.

Tuleeko tähän ohjelmapiste vai teltta-alue? Leirin kaavaa ihmettelemässä (vasemmalta) tekniikkajohtaja Jeo Lehto, ohjelmajohtaja Poppis Suomela, tiedotusjohtaja Nonnu Valento ja muonituspäällikkö Elli Juovi. Takaa kurkkii myös ohjelmapäällikkö Jussi Lyly.

Tarus-kakusta leikkasi itseoikeutetusti ensimmäisen palan leirinjohtaja Marjukka Rehumäki.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta