TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Tarus UKK : Osallistujalle : Home Hospitality

   På svenska   In English
 Kysymyksiä ja vastauksia Taruksen Home Hospitalitystä

Mikä on Home Hospitality?

HH on ulkomaalaisten partiolaisten perhevierailu suomalaisissa perheissä.

Milloin Taruksen HH järjestetään ja kuinka kauan se kestää?

Taruksen HH järjestetään ensisijaisesti leirin jälkeen ja sen kesto on 3-4 päivää.

Kuka voi ryhtyä HH-isännäksi?

HH-isännäksi voi ryhtyä kuka tahansa Tarukselle osallistuva suomalainen partiolainen. Sukupuolella, iällä tai asuinpaikalla ei ole merkitystä.

Mitä HH-perheen on tarjottava vieraalleen?

Isännät tarjoavat vieraalleen majoituksen ja ruoat. Ainoastaan näiden tarjoamista edellytetään. Omaa huonetta vieraalle ei tarvitse järjestää ja tavallista suomalaista kotiruokaa ihmeellisempiä tarjoiluja ei tarvita. Ruoan ja majoituksen lisäksi isäntäperhe voi halutessaan osallistua vieraansa kuljetusten järjestämiseen ja kuluihin mahdollisuuksien mukaan, mutta tätä ei erityisesti edellytetä. Halutessaan vieraalle voi järjestää ohjelmaa vierailun ajaksi ja vaatteidenpesumahdollisuus olisi leirin jälkeen monelle varmasti tarpeen.

Kuinka monta vierasta yhteen isäntäperheeseen sijoitetaan?

Isäntäperheeseen sijoitetaan yksi tai useampi ulkomaalainen partiolainen isännän ilmoittautumislomakkeessa esittämän toiveen mukaisesti.

Voiko isännäksi ryhtyä, vaikka olisi kotoisin vähän kauempaakin Padasjoesta?

Kyllä. Isännäksi voi ryhtyä ihan mistä päin tahansa Suomea kotoisin oleva Tarukselle osallistuva partiolainen. Vieraat on pyritty sijoittamaan tasaisesti eri puolille Suomea.

Miten vieraan kuljetukset isäntäperheeseen ja sieltä pois on järjestetty?

KV-kuljetusryhmä koordinoi kaikkien ulkomaalaisten kuljetukset isäntäperheisiin ja sieltä pois. Isäntäperheiden ja lippukuntien apu vieraiden kuljetusten järjestämisessä otetaan ilolla vastaan.

Milloin selviää, ketkä halukkaista saavat ulkomaalaisen vieraan luokseen?

Vieraille on valittu isäntäperheet kevään aikana ja valinnoista on ilmoitettu molemmille osapuolille. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia leirin alkuun asti, sillä peruutuksia tms. tulee varmasti aivan viime metreille asti.

Voiko vieraaseen pitää jo ennen leiriä yhteyttä?

Leiriä edeltävä yhteydenpito olisi toivottavaa. Tätä varten sekä isännille että vieraille toimitetaan toistensa yhteystiedot kevään aikana.

Voiko vierasta tavata jo leirillä?

Kyllä voi. Pyrimme toimittamaan kaikille isännille vieraiden sijaintitiedot leirillä. Omaa vierasta voi siis käydä tapaamassa omatoimisesti jo leirin aikana. Leirin aikana järjestetään myös HH-treffit, joiden aikana isännät ja vieraat saavat mahdollisuuden tutustua toisiinsa.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta