TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Tarus UKK : Osallistujalle : Sisusavu

   På svenska   In English
 Tervetuloa Taruksen sisusavuun!

Stocken-alaleiriin sijoittuu leirin ainoa sisusavu. Sisupartiolaisia osallistuu leirille myös oman lippukuntansa mukana. Tähän erilliseen sisusavuun osallistuvat kaikki sitä haluavat sisupartiolaiset ja varsinkin erityisjärjestelyjä tarvitsevat.

Taruksen ajankohta on 28.7.-5.8.2004. Sisusavun toiminta on jaettu kahteen jaksoon: 29.7.-1.8. ja 2.8.-5.8. Jakoon on päädytty, sillä lähes kaikki erilliseen sisusavuun osallistuvat sisut ovat aiemmin ilmoittaneet tulevansa leirille vain muutaman päivän ajaksi. Jaksottamalla osallistuminen kahteen ajankohtaan savu saadaan pidettyä toiminnassa koko leirin ajan.

Ensimmäinen jakso sijoittuu leirin viikonloppuun, jolloin sisuja odotetaan saapuvan eniten. Toiseen jaksoon Finlands Svenska Scouter - FiSSc rf järjestää vuosittaisen Handikapplägret – vammaisten leirin, johon kutsutaan mukaan nimenomaan ruotsinkielisiä vammaisia nuoria tutustumaan partiotoimintaan.

Taruksella on ohjelmassa monenlaista partiotaitojen opettelua: perinteistä kädentaidon, ensiavun, retkeilyn ja vesilajien tehtäviä. Alaleirimme järjestää myös omaa ohjelmaa, jossa sisupartiolaiset pyritään erityisesti huomioimaan.

Sisusavuun voi tulla 1 – 3 yöksi tai pelkästään päivävierailulle.

Leirimaksu vain muutamaksi päiväksi tulevilta on 25 euroa/päivä etukäteen ilmoittautuneilta. Paikanpäällä leirin portilla maksettaessa päivämaksu on 30 euroa.

Päivämaksu sisältää päivän ruuat ja ohjelman sekä yöpymisen seuraavaan aamuun klo 9 saakka. Jos leirialueella viipyy pidempään kuin klo 9, siitä seuraa myös seuraavan päivän maksu. Esimerkiksi 3 yötä eli 4 päivää (ensimmäisen leiripäivän aamusta neljännen leiripäivän iltapäivään) maksaa siis 100 euroa.

Sisusavussa majoitutaan ensisijaisesti perinteisiin puolijoukkuetelttoihin, mutta olemme myös varautuneet hankkimaan taloteltan ja telttasänkyjä niitä tarvitseville. Savu sijaitsee alaleirin palvelujen läheisyydessä ja matkat esimerkiksi pesu- ja WC-tiloihin ovat lyhyet.

Savu huolehtii kaikista savun rakenteista ja kalusteista, kuten keittiöstä, teltoista jne. Sisupartiolaisryhmien tulee ottaa mukaan vain henkilökohtaiset varusteet. Tarkempaa tietoa sisusavun toiminnasta voidaan kertoa siinä vaiheessa, kun osallistujamäärät ja heidän tarvitsemansa palvelut ovat tarkemmin selvillä.

Sisusavusta tai siihen liittyvästä voi kysellä Pekka Uurrolta, joka koordinoi savun kokoamista yhdessä Stocken–alaleirin kanssa.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta