TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Alaleirit : Stocken

   På svenska   In English
 Stocken

Tervetuloa Stockeniin!

Stocken on alaleiri Taruksen keskellä ja siksi se on lähellä kaikkea. Sitä paitsi Stocken on Iso-Hervo järven vieressä.

Stockenin alaleirinjohtaja, Tea Bäckman, ja noin puolet alaleirissä tekijöistä on suomenruotsalaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää ruotsia kaikissa palvelupisteissä alaleirissä, mutta voit myös puhua suomea kaikkien stockenilaisten kanssa. Alaleirin väri on ruskea joka muuten sopii hyvin yhteen nimen Stocken kanssa, joka tarkoittaa tukkia.

Stockenissa on myös leirin sisusavu, jossa lähes sata toimintarajoitteista partiolaista avustajineen tulee asumaan. He ottavat osaa leirin normaaliin ohjelmaan mahdollisuuksien mukaan ja he ilahtuvat varmasti, jos tulet vierailulle.

Noin 100 ulkomaista partiolaista eri maista tulee myöskin asumaan Stockenissa.

Stockenin kansliasta saat tietoa ohjelmasta leirillä ja apua jos sinulla on jotain onglemia. Alaleirin kahvilasta, Hard Stock Cafésta, voit ostaa mm. hattaraa ja täytettyjä lettuja.

Stockenissa kaikki ovat aina hyvällä tuulella ja välitämme toisistamme. Hilpeästä tervehdyksestä ja iloisesta partiohengestä tunnistaa Stockenilaisen! Kaikki jotka työskentelevät Stockenissa tekevät parhaansa jotta sinun suurleirisi on mahdollisimman suuri elämys!

Tervetuloa leirille!


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta