TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Alaleirit : Patikka

   På svenska   In English
 Patikka

MITÄ OLISI PARTIOLEIRI ILMAN PATIKKAA?

Patikka eli Kakkosnelonen, koodimme on siis 2”*4”.

”Emme pyri täydellisyyteen, vaan että kaikilla on hauskaa!”

Siinä alaleirimme motto.

Patikkaa on ollut suunnittelemassa kirjava joukko partiolaisia, pääosin Salpausselän alueelta, mutta myös Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Uudenmaan maisemista. Alaleirimme johtaja, Heikki ”Hege” Pelkonen, pitää lankoja käsissään. Jos vain saa napattua ne kiinni. Lankojen päitten etsinnässä häntä auttaakin Outi-Elina. Varsinkin ohjelmamestarilla Lassella ja hänen ryhmällään on niin lennokkaat suunnitelmat, että heikompaa hirvittää. Toimisto- ja kv-ryhmä Eilan johdolla tulee huolehtimaan siitä, että hyviin kysymyksiin on aina paremmat vastakysymykset.

Muonitusmestari Anneli puolestaan pitää huolen siitä, ettei Patikassa tarvitse nälissään olla. Ja jos kahvihammasta alkaa kolottaa, niin apu siihen löytyy kahvilastamme. Jos kahvi jostain syystä kuitenkin loppuu kesken, niin etsi Leena käsiisi. Patikka ei kuitenkaan olisi patikka ilman osaavaa tekniikan ja huollon miehistöä. Huoltomestarinamme häärii Jarmo ja tekniikasta vastaa Heikki. He, jos ketkä takaavat, että homma pelaa.

Jos et ole varma, selviätkö leiristä ilman koti-ikävää, niin ei huolta. Patikasta löytyy perheleiri Lastu, jonka toimintaa ohjaa Ahti ”Silli” Norja. Siellä voi käydä kuuntelemassa kotoisaa lasten temmellyksen ääntä tai itkua. Luultavasti sieltä löytää myös varaäitejä ja isiä. Tukea ja turvaa löydät toki myös Patikan johtoportaasta.

Patikka on koko leirin jalostuksen, nimiketjun lopputulos, johon tarvitaan jokaisen Patikkalaisen oma panos. Ilman leiriläisiä ei olisi Patikkaa.

Patikan väri on ”kärsimyksen” violetti. Jokainen voi itse leirin jälkeen päätellä, pitikö väri paikkansa..

Tervetuloa Patikkaan!


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta