TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Alaleirit : Savotta

   På svenska   In English
 Savotta

Savotta on nuorekas ja rento alaleiri Taruksen pohjoisosassa. Savottalaiset tunnistaa vaaleanvihreästä huivista ja hyvästä kielitaidosta jota osaamme käyttää hiljjoo ja kovvoo, sekä pienestä kieroudesta (sieltä voipi mennä mutta tuoltakki päässee...). Vastuu on aina kuulijalla kun kaksi savottalaista juttelee. Alaleirin kohdatessa leirin raitilla saattaa kuulua hyvinkin tuttua laulua, josta tietää Savotan saapuvan paikalle "...me tulemme, tulemme taas!"

Entisaikojen metsämiehet - tukkijätkät - kokoontuivat asumattomiin erämaihin savotoille metsätöihin. Meidän Savottamme kokoaa leiriläisiä ympäri Suomen: Helsingistä Inariin ja Raumalta Joutsenoon. Ulkomaalaisia partiolaisia Savotassa on Irlannista, Iso-Britanniasta, Saksasta, Itävallasta, Tanskasta ja muutamia muualtakin päin maailmaa.

Savottalaisille on leirillä tarjolla mm. savottamainen alaleirin ilta, jossa koko alaleirin voimin saadaan Savotta kuulumaan ja näkymään. Savujen kesken on luvassa treffit jonkun toisen Savotta-alaleirin savun kanssa.

Savotan kahviossa voit maistella herkullisia pusuja ja nauttia raikasta jääteetä. Hyvällä onnella saatat päästä kuulemaan sahan suloista soittoa ja kenties pyykkilautaorkesteria huuliharppuineen..

Savotan ukkoherroina häärivät alaleirinjohtaja Jouni ”Jones” Kröger Puijon Pakertajista ja alaleirin ”kakkonen” Inna Oinonen Savon Saukoista.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta