TARUS - V Finnjamboree 2004

Etusivu : Oheismateriaali : Logot

   På svenska   In English
 Tarus-logot

  • Taruksen logolle löytynee käyttöä ainakin lippukuntalehdissä, lataa tästä tarvitsemasi kuva pc-Eps- tai Jpeg-muodossa.


Pystylogo:
värillinen EPS, JPG
mustavalkoinen EPS, JPG

Vaakalogo:
värillinen EPS, JPG
mustavalkoinen EPS, JPG

Merkin on suunnittellut Kari "Poppis" Suomela - Taruksen ohjelmajohtaja.
Lue lisää logosta aiemmasta uutisesta.

Värillisiä logoja käytetään, kun painotuote tai paperi on tarkoitus tulostaa useimmiten värillisenä tai kun logo on osa kuvitusta esim. PowerPoint-tiedostoissa tai lehdissä. Myös sähköisissä asiakirjoissa värillisiä malleja voi käyttää. Mustavalkoisia malleja käytetään, kun on kyse paperitulosteena käytettävästä tiedostosta.

Käytettävä koko on vapaasti valittavissa, kunhan logon mittojen oikea suhde säilyy. Logoa ei saa muuttaa tai leikata. Kaikki logon kaupallinen käyttö on leirin johdon asia.

Tatu ja Tytti

Leirin maskottien, Tatun ja Tytin kuvat ovat myös käytettävissä kuvituksena Taruksesta kertovissa jutuissa.

Kuvat on piirtänyt Jyrki Vainio. Piirtäjän nimi on mainittava kun kuvia käytetään painotuotteissa. Kaikki kaupallinen käyttö on kielletty.

Tässä Tatu ja Tytti poseerauskuvissaan:

Tatu värillinen JPG, 19 kt

mustavalkoinen TIFF, 215 kt

Tytti värillinen TIFF, 243 kt

mustavalkoinen TIFF, 186 kt

Taruksen nimen käytöstä

Tarus oli Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n viides kansainvälinen suurleiri. Leirin nimi on aina Tarus tai TARUS, pienillä tai ISOILLA kirjaimilla kirjoitettuna, mutta ilman vuosilukua. Mikäli tarvitaan, leirin päivämäärä ja paikkakunta mainitaan erikseen: 28.7.-5.8.2004 Padasjoella.


 
Sivun ylälaitaan   SivukarttaSivukartta